Om os

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor rengøringsbranchen og ved hvad det vil sige at levere et tilfredsstillende arbejde. Unique Rengøring ApS tilstræber sig langsigtede samarbejdsrelationer med privat og offentlige virksomheder, samt privat kunder i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.


Ønsker du ikke "bare" en leverandør, men en stærk samarbejdspartner, der leverer skræddersyede rengøringløsninger, så er Unique Rengøring ApS det rette valg. Vi er engagerede og går op i kvaliteten af vores arbejde.


Ifølge arbejdstilsynet har erhvervsrengøring en større betydning for effektiviteten hos medarbejderne end man regner med.

Vi skræddersyr en aftale som passer ind i jeres dagligdag - uanset om I har behov for daglig rengøring eller periodisk rengøring. Vi træder også gerne til, når forårs- og efterårs rengøringen kalder, eller der bare er behov for hovedrengøring. For os er ingen opgaver for store eller små.

Vores kerneværdier:

Vi vægter et godt samarbejde med fokus på kundens behov, og er altid pligtopfyldende og loyale. Hos os kan man mærke vi har været forbi - og man kan se det! Du vil kunne se kvaliteten af det slutprodukt vi efterlader. Vi følger op med løbende kvalitetskontrol. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Hos Unique Rengøring ApS passer vi på dig, vores medarbejdere og miljøet. Derfor benytter vi så vidt muligt kun produkter der er godkendt med Svanemærket eller EU-blomsten.